čipka i prorezi

Tako chic i elegantna: Princeza porijeklom iz Hrvatske ima jedan od najljepših ljetnih stajlinga

13.08.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Otkako je početkom godine uplovila u bračnu luku, Anisha Isa-Kalebic postala je brunejska princeza. A ova ljepotica hrvatskih korijena vrlo brzo se istaknula i kao vrsna poznavateljica mode pa se svako njezino pojavljivanje u javnosti budno prati

Brunejska princeza Anisha Isa-Kalebic ljepotica je hrvatskih korijena koja je privukla pozornost svjetskih medija udajom za princa Abdula Mateena u desetodnevnom ceremoniji vjenčanja početkom godine.

Brunejska princeza hrvatskih korijena

Hrvatsko porijeklo lijepa Nisha, kako je prijatelji od milja zovu, ima po ocu, Ivici Kalebiću, a kako se kasnije saznalo, ljeta provodi u Hrvatskoj. A otkako je raskošnim vjenčanjem na sebe privukla pažnju, Anisha u baš svakoj prigodi oduševi svojim modnim izdanjima koji uvijek odišu velikom dozom ženstvenosti.

Odmor u Španjolskoj

Iznimka nije bilo ni putovanje u Španjolsku gdje lijepa princeza zajedno sa suprugom princem Mateenom uživa u ljetu gdje im se pridružila i Karraminah Bolkiah, kći princa Jefrija Bolkiaha. A to čini sa stilom, naravno. Tako je pokazala elegantan bijeli stajling s potpisom Dolce&Gabbane.

Stajling s potpisom Dolce&Gabbane

Lijepa Anisha odjenula je bijeli čipkasti crop top od pamučnog popelina predstavljen u sklopu Capri kolekcije, a spojila ga je s odgovarajućom bijelom suknjom ukrašenom također čipkastim prorezima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače Capri kolekcija inspirirana je talijanskim ljetom 1960-ih, donosi iskrenu čistoću bijele boje i sofisticiranu eleganciju jet seta tog doba. Komplet kao stvoren za eleganciju pod jarkim suncem Anisha je upotpunila i visećim naušnicama, prirodnim make-upom i djelomično skupljenom kosom. No, Anishina elegancija dolazi i s paprenom cijenom. Tako je za top potrebno izdvojiti 2 044 dolara (oko 1870 eura), a za suknju 3 429 dolara (oko 3140 eura).

finale 10-odnevnog slavlja

Spektakularno vjenčanje na Brunejima; mladenka hrvatskih korijena izrekla sudbonosno da

Pogledaj galeriju