U DRUŠTVU VLAHE ARBULIĆA

Tatjana Dragović istaknula senzacionalnu figuru u izazovnoj haljini

27.05.2024 u 20:01

Bionic
Reading

Na malom otočiću Supetru u blizini Cavtata okupila su se poznata lica povodom otvorenja nove sezone restorana St. Pietro, a nama je za oko zapeo modno usklađeni par - Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić

Svi hedonisti željni luksuza, kvalitete i inovacije u kulinarstvu pronaći će mjesto za sebe u gurmanskoj oazi koja podiže standard lokalnog ugostiteljskog tržišta na potpuno novu razinu. Ta oaza nalazi se na malom otočiću Supetru u blizini Cavtata gdje se nalazi St. Pietro koji je proteklog vikenda otvorio novu sezonu.

A upravo zbog nove sezone put Cavtata krenuo je i naš poznati par, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, koji su još jednom pokazali svoju modnu usklađenost.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Maneken i pjevač odabrao je ležerno crno odijelo ispod kojeg je imao bijelu raskopčanu košulju, a sve je zaokružio parom glomaznih žuto-zelenih tenisica i zalizanom kosom u rep.

Bivša manekenka je s druge strane još jednom pokazala svoju zavidnu figuru u haljini s potpisom Magde Butrym, a riječ je o modelu s asimetričnim prorezima, namijenjenu samo onim najhrabrijima. Inače, takvih modela Tatjana Dragović ima nekoliko budući da se u njima, očito, najbolje osjeća.

  • +25
Otvorenje sezone restorana St. Pietro Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ova haljina, iz kolekcije za proljeće-ljeto 2023., daje sasvim drugi smisao 'maloj crnoj haljini' zahvaljujući pripijenoj silueti i naboranom dizajnu, a karakteristična je po neobičnom ovratniku i izrezima kao i cvjetnoj aplikacija koja je zaštitni znak cijele kolekcije brenda.

Uz ovu haljinu Tatjana se odlučila za jednostavan, ali opet elegantan modl ravnih crnih sandala, dok je kosu odlučila raspustiti.

Inače, brend Magde Butrym odavno se nastanio u ormarima zvijezda i ljubiteljica mode iz cijelog svijeta. Nose ga baš svi, a njezine kreacije redovito se pojavljuju na crvenim tepisima. Dug je popis zvijezda koje su viđene u dizajnima Poljakinje. a vole je i Hrvatice. Osim Tatjane Dragović njezine kreacije nose i Jelena Rozga i Severina.

Za osvajanje srca glazbenih i zvijezda Hollywooda zaslužan je karakterističan stil koji je razvila. Njezine su kreacije savršeno krojene, senzualne i naglašavaju figuru. Krojevi su ženstveni, često hrabri, živih boja te s cvjetnim motivima u obliku printova i volana. Butrym dizajnira cijeli niz proizvoda: od haljina, preko odijela, do kupaćih kostima, nakita, obuće i dodataka. No proizvodi joj nisu jeftini - cijene večernjih haljina dosežu desetke tisuća poljskih zlota ili tisuće eura.