Andie macdowell

Teško je povjerovati da ima 60: Slavna glumica ukrala pozornost na crvenom tepihu

23.06.2018 u 08:27

Bionic
Reading

Američka glumica Andie Macdowell ovih dana boravi u njemačkoj prijestolnici, a dolaskom na događanje Raffaello Summer Day party privukla je posebnu pažnju javnosti

Andie, koja je 21. travnja proslavila 60. rođendan, plijenila je poglede u crvenom od glave do pete. Odabranu raskošnu haljinu s halter ovratnikom činilo je mnoštvo ukrasnih detalja, a zahvaljujući kroju posebno je laskala njezinoj skladnoj liniji.

  • +15
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vatreno izdanje Andie je dodatno istaknula blještavim štiklama te modnim dodacima poput torbice clutch od zmijske kože i marame u boji fuksije koju je nosila u ruci. Svoju prepoznatljivu frčkavu kosu ovaj je put predstavila u laganoj valovitoj formi dok je make-upom u znaku crvena ruža naglasila mladolik izgled na pragu 60-e.

  • +5
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na pitanje koja je tajna njezina mladenačkog izgledala, glumica je svojedobno odgovorila: 'Pokušavam ostati smirena. Radim na svojim mislima i osjećajima, jednako kao na izgledu jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naši osjećaji utječu na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam stoga biti sretna.' Priznaje da se uopće ne užasava starenja i da jednostavno želi cijeniti činjenicu što je živa i zdrava, a možda je u tome tajna mladolika izgleda na kojem joj sigurno zavide mnoge kolegice.