ZNA MODU

Teško je reći koji je od ova dva stajlinga Victorije Beckham bolji

24.01.2019 u 14:12

Bionic
Reading

Uspješna dizajnerica Victoria Beckham uživa status velike modne ikone čiji modni stil obožavaju zaljubljenice u modu diljem svijeta

Što god da odjene bivša Spajsica izgleda besprijekorno pa ne čudi da su njezine stilske kombinacije uzor mnogim fashionisticama.

  • +17
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Victoria je velika ljubiteljica elegantnih kombinacija koje joj sjajno pristaju. Svoj istančani smisao za odijevanje ponovno je pokazala u dvije prigode oduševivši cool stajlinzima.

Supruga Davida Beckhama s kojim ima četvero djece, najbolja je ambasadorica svog brenda koji vrlo često nosi.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Victoria Beckham prošetala je hrabru kombinaciju košulje trendi animal uzorka i crvenih hlača širokih nogavica, upotpunivši look crnim klasičnim kaputom s vlastitim potpisom i štiklama (Alaia). Zanimljiv je stajling začinila i efektnim clutchem, također sa svojim potpisom.

  • +14
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Usprkos brojnim spekulacijama o krizi u braku, dizajnerici je društvo pravio suprug koji je bio jednostavno odjeven: crni kaput, hoodieca, traperice i bijeli T-shirt.

Da se njezinom modnom stilu nema što prigovoriti pokazala je još jednoj briljantnoj modnoj kombinaciji za koju je dobila pregršt komplimenata.

Victoria je ponovno nosila kreaciju sa svojim potpisom: top i suknju neobičnog uzorka koju je sparila s dolčevitom boje burgundca i upečatljivim čizmama otvorenih prsta za koje ni ne sumnjamo da ćemo viđati na mnogim zaljubljenicama u modu. Cool look zaokružila je prekrasnom torbom od brušene kože u zelenoj boji, a sve je, dakako, iz njezine kolekcije.

Kao i obično, Victoria nije skidala velike sunčane naočale s lica (Celine).

Inače, u ranijem intervjuu 44-godišnja dizajnerica je otkrila kako je uznemiruju tekstovi o krizi u braku.

'To zna biti vrlo iscrpljujuće. Zato to ostavljam svom PR timu. Ne uplićem se u to. Morate kontrolirati takve stvari jer ljudi vjeruju onom što pročitaju. Frustrirajuće je i to što se mnoge vijesti izmišljaju', izjavila je.