sviđa li se vama?

Teško je skrenuti pogled s nje: Vanna zablistala u haljini koja vizualno produžuje noge

29.05.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji u utorak je u Beogradu u Pozorištu na Terazijama privukla pažnju na dodjeli radijskih priznanja Naxi zvezde 2024.. Za tu prigodu odabrala je svevremenski komad koji većina žena ima u svojem ormaru - malu crnu haljinu

Naša glazbena diva odjenula je haljinu s kratkim rukavima i s asimetričnim porubom na koju je stavila tanki pojas sa zakovicama koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru.

Ovaj je model je iznimno fleksibilan, a može se nositi uz cipele na visoku potpeticu, sandale ravnih potplata i tenisice. Ivana Vrdoljak Vanna svoj look je upotpunila s Valentino sandalama na visoku petu sa zakovicama i šiljcima te se okitila s nekoliko decentnih komada nakita.

Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Pixsell / Autor: F.S./ATAImages/PIXSELL

Pjevačica je ovoga puta odabrala jednostavnu frizuru i prirodnu šminku koja je dodatno naglasio njezinu ljepotu. Uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a ljubiteljica je svevremenskih komada koji se mogu nositi opet i iznova te sjajno kombinirati u različitim prilikama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Inspiraciju za modne igre često dijeli i na svojim društvenim mrežama. Ranije je ispričala kako ne pretjeruje korištenjem filtera jer 'ne vidi smisao u tome da se ljudi zgroze kad nekog zapravo vide uživo' i to smatra kontraproduktivnim. Bolje je čuti komentar pa vi ste još ljepši uživo nego skupiti tisuće lajkova na fotku s ludo dobrim filterom', poručila je tada.

ZAGREBAČKI FESTIVAL

Sjajno modno izdanje: Elegantno Vannino odijelo pun je pogodak

Pogledaj galeriju