NAGRADNI NATJEČAJ

Thermana Laško, Hotel Wellness Park Laško

09.04.2013 u 14:09

Bionic
Reading

Thermana d.d. Laško kao društvo dobrog osjećaja, želi postati jedno od najvažnijih slovenskih turističkih poduzeća koja u svojoj ponudi nudi kvalitetu boravka, promovira zdrav načina života i kao liječilište je posebno namjenjeno ljudima koji imaju poteškoće s kretanjem ili takve poteškoće žele izbjeći ili otkloniti. Terme za sve generacije!

Termalni centar rasprostire se na 2200 m² vodenih površina unutarnjih i vanjskih bazena. Okrjepu možete potražiti u prostorijama Termalnog Centra gdje se nalazi samoposlužni ugostiteljski objekt s velikim izborom hrane i pića. Pod staklenom kupolom nalaze se bazen s efektom valova, tri whirlpoola nad bazenom, Kneippov put, dječji kut za zabavu, rekreacijski masažni bazen, brza rijeka, tobogan, a na vanjskim površinama nalazi se rekreacijski veliki bazen za plivače, dječji bazen, vanjski tobogan, termalni bazen povezan s unutarnjim bazenom.

SAUNA CENTAR

Izgrađen je u modernom stilu s uvijek prisutnim daškom povijesti Laškog, na prostoru od 675 m² i nudi bogat izbor sedam različitih vrsta sauna. Infracrvena sauna, Laconium, Sanarium, klasične finske i parne saune, koje se isprepliću s tradicijski tematsko uređenim saunama s tri odmorišta, hladnim unutarnjim i toplim vanjskim bazenom te barom gdje se možete osvježiti.

WELLNESS SPA CENTAR: masaže, kupke, njega tijela, njega lica, programi ljepote. Novo u ponudi – Thermana&Veda Ayurvedski centar.

Wellness hotel PARK LAŠKO 4* superior
Položaj: u predivnom parku uz rijeku Savinju, 15 minuta lagane šetnje od stare gradske jezgre
Hotelska ponuda: atraktivan termalni centar, sauna centar, Wellness Spa Centar, fitness, buffet i a la carte restoran, kavana, dječje igralište, frizerski salon, svi prostori u hotelu su međusobno povezani
1/2 standard sobe: tuš ili kada, LCD TV, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, mini bar, TV, telefon, klima, sef, mogučnost pomoćnog ležaja
1/2 komfort sobe: iste kao i standard sobe s balkonom ili pogledom na rijeku
Prehrana: buffet doručak, ručak i večera
Kućni ljubimci: dozvoljeni uz doplatu
Parking: ispred hotela, parkirno mjesto uključeno u cijenu, garaža uz doplatu.




Nagrada uključuje:

2 x Vikend paket za 1 osobu u hotelu Wellness Park Laško.

Program uključuje:
- Boravak u dvokrevetnoj sobi standard
- Polupansion (samoposlužni doručak i večera)
- Neograničeno kupanje i sauna u hotelima Wellness Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska)
- Ulaz u fitnes centar
- Kupaći ogrtač,
- Wireless internet u sobi
- program animacije i rekreacije

Boravišna pristojba plaćaj se na licu mjesta 1EUR po osobi dnevno.