ZAPAŽEN STYLING

Tko bi ovoj trendi ljepotici dao 61 godinu?

19.10.2015 u 09:31

Bionic
Reading

Kao nekadašnja uspješna manekenka Christie Brinkley i dalje jako dobro zna što se nosi i s čime ne može pogriješiti, baš poput ovog kaputa sa zlatnim gumbima

Tamnoplavi kaput s dvorednim kopčanjem pun je pogodak ove sezone, a mladolika 61-godišnjakinja uparila ga je s još nekoliko trendi detalja i običnom bijelom majicom.

Uz sunčane naočale Ray Ban, koje će sigurno još dugo biti must have, zgodna Christie odabrala je čizme duljine iznad koljena, a one su najpoželjnija obuća koju možete imati u ormaru ove zime.

Čizme Stuarta Weitzmana nosila je na skinny traperice i kao da ga je poslušala jer je za WhoWhatWear istaknuo da se one najbolje nose na taj omiljeni komad odjeće od trapera.

Kaput koji pomalo podsjeća na vojnički stil zbog gumbića posloženih u dva reda, ali i mornarski zbog boje, s potpisom je slavnog brenda Saint Laurent. Iako ovaj kaput košta oko 23.000 kuna, slični modeli već se mogu pronaći u popularnim lancima ulične mode.

To znači da možemo biti u trendu za puno manje novca. Mnogima omiljeni brend H&M već ima sličan kaput, baš kao i Zara budući da su poznati po tome da se na njihovim policama trendi krpice vrlo često izmjenjuju i stalno nadopunjuju kolekcije novitetima.