LICE PUNO PRIŠTIĆA

Tko bi rekao da ona ovako izgleda bez šminke?

02.10.2013 u 14:01

Bionic
Reading

Iako se na pariškom Tjednu mode pojavila besprijekorno dotjerana, blistavog i svježeg tena, Kate Upton ipak nije lišena problema s tenom i nepravilnostima, koji muče i mnoge druge ne tako slavne žene

Kada god se pojavi u javnosti Kate Upton je savršeno dotjerana, a njezino tijelo mnoge muškarce obara s nogu. Iako, što se tiče šminke i frizure, najčešće fura 'prirodni look', čini se kako Kate ipak nema besprijekornu kožu i porculanski ten.

Naime, iako je stigla u Pariz na Tjedan mode, američki model Kate Upton ne odustaje od svog strogog režima vježbanja. Tako se ulicama Pariza odjevena u crne tajice i usku crnu majicu uputila na džogiranje, no paparazzima nije uspjela promaknuti. Sportski odjevena Kate dugu plavu kosu skupila je u rep, a na lice nije stavila ni trunku šminke. Upravo je to otkrilo kako 21-godišnja manekenka, baš kao i brojne druge žene, muku muči s tenom.

Premda je lice sakrila tamnim sunčanim naočalama, Kate pred fotoobjektivima nije mogla sakriti crvene prištiće na licu. No samo nekoliko sati ranije izgledala je posve besprijekorno. Stigavši na Tjedan mode u crnim hlačama, kariranom sakoiću i s narukvicama Coco Chanel, Kate je imala besprijekoran ten s niti jednom vidljivom nepravilnosti, iako joj je šminka djelovala posve prirodno. Uh, kada bi nam bar otkrila svoju tajnu!