SJAJNI STAJLINZI

Tko je bio najbolje odjeven protekloga tjedna

10.08.2015 u 11:20

  • +2

Najbolje odjevene u proteklom tjednu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako traje sezona odmora, slavne ljepotice pokazale su na rijetkim događanjima neka od svojih boljih izdanja

Na njujorškoj premijeri filma 'Fantastična četvorka' gumica Kate Mara pojavila se u netipičnoj maloj crnoj haljina i odmah zaradila gomilu komplimenata. Crna kožna haljinica bez rukava zanimljivog A-kroja s potpisom modne kuće Valentino bila je pun pogodak, a look je glumica upotpunila naušnicama Jennifer Meyer i minimalističkim crnim sandalama Stuarta Weitzmana.

Victoria Beckham pojavila se u zračnoj luci u Los Angelesu u predivnoj dužoj crnoj haljini koja je otkrila jedno rame, s totalno otkačenim detaljem živih boja, a navedeni odjevni predmet dio je njezine kolekcije za proljeće/ljeto 2016. Upečatljiva haljina ne podnosi previše detalja, a Victoria ju je nosila na sandale s punom petom, iz neizostavne predimenzionirane sunčane naočale.

Glumica Kate Bosworth pokazala je kožnu haljinicu s vezicama koju popisuje Balmain i oduševila modni svijet. Haljinica jednostavnog kroja sa zanimljivim detaljima dovoljno je seksi da ne otkriva previše, a iako ju je Kate nosila uz zlatne salonke Jimmy Chooa, lako je možemo zamisliti uz visoke čizme.

'It' cura današnjice, plavokosa Gigi Hadid na predstavljanju nove kolekcije Davida Jonesa u Sydneyu zablistala je u bijeloj haljinici s dubokim dekolteom, ukrašenim blještavim kamenčićima iz linije Marciano.

Olivia Pope, glavni lik hvaljene serije 'Skandal' koju glumi Kerry Washington, jedno od najbolje odjevenih lica na televizijskim ekranima, a tamnoputa ljepotica svakim svojim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje da je i privatno jedna od najbolje odjevenih holivudskih zvijezda. Sofisticirana i elegantna u svakoj prigodi, Kerry je ovaj put odabrala zanimljivu kombinaciju suknje i topa Mary Katrantzou, s klasičnim uzorkom damaska te je nadopunila štiklama Christiana Louboutina.

Modna ikona, glumica Diane Kruger poznata je po svojem besprijekornom modnom stilu, a njezine znalački osmišljene kombinacije isključivo su odraz njezine osobnosti i urođenog stila. Na Polo Ralph Laurenovoj zabavi u New Yorku, gdje je predstavljena nova dječja kolekcija, Diane se pojavila u chic kombinaciji inspiriranoj muškom modom. Bijele hlače širokih nogavica, crne oksfordice, sako s bijelim prugicama i crnu usku majicu bez rukava 'podigla' je neočekivanim, ali svakako zanimljivom detaljem – naramenicama za hlače.