PUN POGODAK

Tko ne bi poželio predivnu haljinu Victorije Beckham

30.09.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Uspješna dizajnerica Victoria Beckham najčešće je odjevena u kreacije koje je sama dizajnirala, a na dodjeli nagrada Fashion 4 Development First Ladies Luncheon u New Yorku pojavila se odjevena u prekrasnu crnu haljinu koju je dizajnirala

Jednostavna, ali jako stajliš haljina bila je pun pogodak, a Victoria je izgledala elegantno i sofisticirano. Haljina bez rukava oduševljava minimalističkom elegancijom, a jedini su detalji veliki ukrasni gumbi od kornjačevine na ramenima, pojas od tkanine s kopčom te zanimljiv preklop. Cijena je ove elegantne haljine vrtoglavo visokih 27.000 kuna i dio je Victorijine aktualne jesenske kolekcije.

Svoj elegantni look uspješna modna dizajnerica i najbolji model svog brenda upotpunila je predimenzioniranim sunčanim naočalama Cutler and Gross i crnim jednostavnim štiklama.

Victoriji je na događanju dodijeljena nagrada Fashion 4 Development, a u isto je vrijeme njezin suprug David Beckham u Londonu je primao nagradu Pride of Britain.

Bračni par Beckham prema najnovijoj analizi London School of Marketinga ima imovine u vrijednosti od 508 milijuna funti ili preko pet milijardi kuna, puno više nego što po njihovim izračunima posjeduje britanska kraljica (oko 340 milijuna funti).

Biznis Davida i Victorije Beckham godišnje donosi 30 do 40 milijuna funti, tvrde analitičari. U unosnom obiteljskom poslovnom carstvu ističu se tvrtke Footworks pod kojom su objedinjeni Davidovi poslovi vezani uz nogomet (150 milijuna funti), brend Beckham koja se bavi njihovim sponzorskim ugovorima (70 milijuna funti) te Beckham Ventures, tvrtka koja vodi brigu o rastućem Victorijinom modnom carstvu (60 milijuna funti). Zanimljivo je da bogatstvo Beckhamovih samo raste otkako je slavni nogometaš objesio kopačke o klin, a osim spomenutih tvrtaka raspolažu i imovinom od oko 190 milijuna.