JEDNOSTAVNO NE GRIJEŠI

Beatrice Borromeo i ovim je fascinantnim stajlingom potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih plemkinja

21.11.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Uvijek elegantna Beatrice Borromeo, koja je udajom za Pierrea Casiraghija, sina princeze Caroline, ušla u monegašku obitelj, može se pohvaliti sofisticiranim, no ujedno vrlo modernim stilom koji redovito hvale modni znalci

Ova plavokosa plemkinja, inače rođena u uglednoj talijanskoj aristokratskoj obitelji, samo niže nevjerojatna izdanja u kojima modni svijet ostavlja bez riječi.

Beatrice Borromeo ovih dana je u središtu pozornosti medija zahvaljujući ludo dobrim stajlinzima za koje je zaslužila samo najbolje ocjene, a koje je pokazala na obilježavanju nacionalnog dana kneževine Monako.

U svakoj prigodi snaha monegaške princeze Caroline fascinira svojim izborima, bez obzira je li riječ o casual outfitima koji uključuju standardne košulja - haljine i T-shirt s trapericama ili pak bajkovitim večernjim kreacijama.

  • +29
Dan državnosti u Monaku Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Iako je dobro upućena u modne trendove, zgodna Talijanka nikad ih ne prati slijepo, već ih vješto prilagođava svom stilu.

Da je prava modna odlikašica koju je prošle godine časopis Tatler proglasio najelegantnijom pripadnicom europske kraljevske obitelji, pokazala je i na važnoj obljetnici u Monaku briljirajući u dva genijalna outfita.

Beatrice je na jutarnjem okupljanju prilikom održavanja vojne parade oduševila u besprijekornom Diorovom sakou i elegantnoj suknji u istoj nijansi crvene. Riječ je o suvremenoj reinterpretaciji poznate jakne Dior Bar, koju je dizajnirao Christian Dior još davne 1947. kako bi isklesao siluetu dame i istaknuo ženstvenost nakon teških ratnih vremena - a ova se jakna u to vrijeme oslanjala na suknju širokog kroja.

S vremenom je ovaj odjevni komad postao sinonim francuskog stila, osvojio je naprečac cijeli svijet te ostavio veliki trag u svijetu mode.

Ovaj pomalo retro look, koji joj je istaknuo svijetli ten i kosu, Beatrice je nadogradila upečatljivim šeširom u tamnocrvenoj boji, što se pokazalo fantastičnim izborom.

Prekrasne naušnice s potpisom Buccellatija i elegantna punđa zaokružili su njezin izgled.

Druga kombinacija, večernja zlatna haljina, također je bila pun pogodak. Kreaciju od prozračne tkanine maksi duljine također potpisuje kultni Dior, a haljina nadahnuta stilom grčkih božica posjeduje i šarmantnu boho vibru.

Zlatna traka za glavu, zlatne salonke i odgovarajuća torbica lijepo su se uklopili u ovaj look za pamćenje.