ŠTEDLJIVA KRALJICA

Toliko joj se sviđa ovaj stajling da ga nosi četvrti put

08.09.2016 u 12:19

  • +8

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia svjesna je toga da nema potrebe mijenjati dobitnu formulu pa često reciklira svoje stajlinge. Jedna od omiljenih joj je i ženstvena kombinacija plave košulje i suknje s cvjetnim printom koju je odjenula već četvrti put

Lijepa španjolska kraljica Letizia jedna je od bolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a poznata je po čestom ponavljanju modnih kombinacija.

Osim kožnih haljina Huga Bossa koje ima u dvije boje i koje rado nosi, tijekom brojnim službenih pojavljivanja u javnosti ova bivša novinarka bez imalo kompleksa reciklira svoju odjeću od glave do pete ne mijenjajući pritom čak ni modne dodatke.


Nakon mjesec dana dugog ljetnog odmora španjolski kraljevski par vratio se protokolarnim dužnostima, a za posjet madridskom Institutu Cervantes lijepa je kraljica svoj omiljeni stajling ponovila četvrti put.

Riječ je ženstvenoj kombinaciji tamnoplave svilene bluze s potpisom španjolskog dizajnera Felipea Varele čije kreacije najčešće nosi u svečanim prigodama i suknje A-kroja u svijetloplavoj nijansi i s cvjetnim printom koju potpisuje američka dizajnerica Carolina Herrera. Uz ovaj je stajling ponovo nosila tamnoplave sandale s tankim remenčićima od brušene kožu koju također potpisuje Herrera te modru torbicu Feliepea Varele.

Svoj očito omiljen stajling upotpunila je opet naušnicama brenda Tous ukrašenima tamnoplavim i žutim kamenčićima.