NAJSTAJLIŠ VOJVOTKINJA

Traper nikad nije bio otmjeniji: Meghan Markle zablistala u skupocjenoj haljini poznate dizajnerice

26.07.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Najnovija članica britanske kraljevske obitelji svakim svojim pojavljivanjem izaziva divljenje modnog svijeta pa ne čudi da je mnogi s razlogom smatraju jedinom pravom konkurenticom Kate Middleton

Lijepa Amerikanka koja je udajom za princa Harryja postala vojvotkinja od Sussexa, pojavila se na polo natjecanju u Berkshireu gdje je izazvala senzaciju u još jednom fantastičnom outfitu.

  • +5
Meghan Markle na polo natjecanju Sentebale Polo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle je poznata kao ljubiteljica ženstvenih haljina pa je za ovu prigodu odabrala kreaciju koju potpisuje slavna dizajnerica Carolina Herrera čiju je raskošnu vjenčanicu nosila i pjevačica Franka Batelić na nedavnom vjenčanju u Istri.

Meghanina haljina A-kroja koja odiše retro vibrom izrađena je od mekog tamnog trapera s velikim remenom naglasila je vitki struk zvijezde 'Suitsa', a ovaj cool outfit upotpunila je bež salonkama s trendi remenčićem otraga brenda Aquazzura, clutchem u istoj nijansi i ležernom punđom.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modno osviještena vojvotkinja poznata je po svojoj ljubavi prema skupocjenim krpicama, pa je za haljinu Caroline Herrere izdvojila oko 19 tisuća kuna.

  • +19
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I ovoga je puta, usprkos neformalnoj prigodi, Meghan nosila vrtoglave štikle koje su postale njezin zaštitni znak.

Nedavno je i objašnjeno zašto lijepa glumica ne izlazi iz štikli.

Naime, vojvotkinja od Sussexa nastoji smanjiti razliku u visini jer je njezin suprug poprilično viši od nje: Meghan je visoka 167, a Harry 185 centimetara.

Kako je objasnio fotograf slavnih Glenn Gratton, parovi s velikom razlikom u visini izgledaju neskladno na fotografijama.

'Parovi s velikom razlikom u visini izgledaju neskladno na fotografijama i često ona niža osoba izgleda još niže no što jest. Zato Meghan stalno nosi štikle kako bi umanjila tu razliku. Zbog toga Meghan često bira i pencilsuknje visokog struka koje također stvaraju iluziju izdužene figure', objasnio je Gratton, dodajući kako npr. glazbenik Rod Stewart uvijek nosi cipele s debljim potplatima dok njegova supruga Penny izbjegava previsoke štikle.