moderno i chic

Trendi frizura osvojila je i Kendall Jenner; evo kako izgleda s kratkim bobom i šiškama

05.09.2024 u 13:55

Bionic
Reading

Nova kampanja Calvina Kleina natjerala je popularnu manekenku Kendall Jenner da posve promijeni imidž te prigrli jedan od najvećih trendova sezone

Dolaskom jeseni svi smo raspoloženi za neke promjene, a rujan često smatramo i početkom nove godine. Uzbuđenje oko novih početaka osjeti se svuda oko nas, frizuru je promijenila i Victoria Beckham, a novi imidž ima i Kendall Jenner!

Mogli bismo reći da je zaštitni znak popularne manekenke njezina duga tamna kosa, ali sada toga više nema! 28-godišnjakinja je osvanula s novom frizurom, a riječ je o frizuri koju rado biraju odvažne dame!

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kendall Jenner nosi moderan bob

Kendall Jenner glavna je junakinja nove kampanje Calvina Kleina, a za modni editorijal promijenila je izgled.

28-godišnja manekenka pokazala je kako chic može izgledati kratki bob sa šiškama, a stručnjaci koji su odabrali ovaj look za Jenner potvrdili su njegov status najpoželjnijeg sezone.

Na fotografijama je zablistala u nekim od klasičnih modnih komada za jesen: crna kožna jakna, bajkerske čizme, vuneni kaput, mokasinke i slip haljine koje možemo nositi u raznim prilikama od dnevnih do večernjih izdanja.

Nova frizura popularne manekenke donosi energiju simpatične i osebujne Francuskinje Amelie, a utjelovljenje je francuskog šika i moderne praktičnosti.

Premda se misli da je ta kratka frizura ograničavajuća jer odmah eliminira frizure poput repa i punđice, nudi ljepotu u jednostavnosti stiliziranja. Bob možemo nositi ravan ili frčkav, zalizan ili messy, a posebno je šarmantan onaj s kraćim šiškama.

KRALJICA MINIMALIZMA

Ovaj komad svi imamo u ormaru, a da može biti itekako elegantan, pokazala je Ines de Ramon

Pogledaj galeriju