NICKY HILTON ROTHSCHILD

U hit obuću koja ne silazi s trona popularnosti zaljubila se i plavokosa bogatašica

28.06.2024 u 20:04

  • +4

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild već neko vrijeme zaljubljenice u modu drže na oku, a kako i ne bi, kad po pitanju odjevnih kombinacija, plavokosa bogatašica samo briljira

Mlađa sestra Paris Hilton, uz Emily Ratajkowski i Katie Holmes, omiljena je meta njujorških fotografa koji je prate u stopu.

Sjajno dotjerana i s istančanim smislom za modu, vitka plavuša ne zna za modne gafove, a podjednako dobro izgleda i u casual kao i u svečanijim outfitima.

Nicky stoga nije promaknula fotografima kad se posve ležerno odjevena prošetala New Yorkom u kombinaciji koju bi svaka fashionistica iz ovih stopa odobrila.

  • +14
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lepršavu košulju na pruge spojila je s hit komadom koji zaljubljenice u modu obožavaju tijekom ljeta - kratkim hlačicama od denima, a ovaj je cool outfit vješto upotpunila najpoželjnijom obućom - balerinkama čija popularnost unazad nekoliko sezona ne blijedi. Udobne i versatilne, balerinke su bez sumnje najveći hit i ove sezone, a osim što su iznimno ugodne za nošenje, sjajno se kombiniraju i sa svime što imate u ormaru.

NICKY HILTON Rothschild

Udobne i chic: Ni plavokosa bogatašica nije odoljela šarmu najpopularnije obuće

Pogledaj galeriju

Dizajnerica i poduzetnica, koja je 2015. udajom za Jamesa Rothschilda ušla u tu poznatu i moćnu obitelji, ovaj fantastičan stajling nadogradila je s nekoliko chic detalja - trendi torbicom od pruća i šarmantnim šeširićem, a nije zaboravila niti na sunčane naočale metalnih okvira. Majka troje djece kosu je pokupila u praktičnu punđu dok je make up bio gotovo nevidljiv.