A NISU SKUPE

U ovim krpicama uvijek ćete izgledati kao milijun dolara

15.10.2014 u 09:29

Bionic
Reading

Potraga za krpicama i modnim dodacima nikad ne prestaje, bez obzira koliko toga imali u ormaru. Još ako uspijemo pronaći nešto što izgleda chic, elegantno i skuplje nego što jest, tim bolje. Cilj je, naravno, pokušati izbjeći dojam kao da smo sve kupili na jednom mjestu te obogatiti outfit nekim komadom koji izgleda luksuznije i skuplje, a da pri tom ne bankrotiramo

Neki komadi odjeće su vječni i u njih se uvijek isplati uložiti nešto više novca jer će trajati godinama. Kvalitetna torba, remen, kaput klasičnog bezvremenskog kroja, kožna motoristička jakna - samo su neki od odjevnih predmeta koji nikad ne izlaze iz mode i koji su svojevrsna investicija. No neke krpice i modni dodaci mogu ostavljati dojam luksuza iako smo ih kupili po više nego prihvatljivim cijenama i te bi komade svatko trebao imati u ormaru.

Obična majica
Nije svaka obična majica ista, iako je u to možda teško povjerovati. No ako ste bili u potrazi za kvalitetnom običnom bijelom majicom, onda vam je jasno o čemu govorimo. Dobra majica mora savršeno padati i zadržavati oblik i nakon više pranja, a kad je jednom nađete, moći ćete je nositi na sve, od traperica do suknji, a savršeno će izgledati i uz sako. Kad je jednom nađete, kupite nekoliko komada, da ne biste kasnije žalili.

Svilena košulja
Sa svilenom košuljom nikad nećete pogriješiti. Ne samo što izgleda luksuzno, već je i dodir svile na koži - neponovljiv. Osim toga, svilena košulja nije nužno skupa pa je u lancima brendova ulične mode lako možete naći već za 300-tinjak kuna.

Dugački kaput
Dugi kaput (koji nije pretežak) moći ćete nositi uz različite kombinacije, od svečanih, primjerice na haljinicu, do casual kombinacija, možda preko najdražih boyfriend traperica, i izgledati totalno chic. Iz svakog zimskog outfita izvući ćete više ukoliko ga upotpunite dugačkim kaputom.

Svileni šal
Riječ je o bezvremenskom modnom dodatku koji će svakoj odjevnoj kombinaciji podariti dašak luksuza i elegancije i to bez obzira na koji ga način nosili, oko vrata, glave ili kao ukras na torbi.

Mala torba
Možda nisu praktične jer nam u njih ne stanu sve stvarčice koje svakodnevno, uglavnom bespotrebno, vučemo sa sobom, ali zato uvijek i u svakoj prigodi izgledaju fensi i luksuznije.

Predimenzionirane sunčane naočale
Pitate se zašto velike sunčane naočale čine skupljom odjevnu kombinaciju? Možda je razlog u tome što brojne poznate ljepotice svoja lica skrivaju iza ovog jako stajliš modnog dodatka. Jednostavno, izgledaju moćno i skupo, a lako je naći odgovarajući model po itekako prihvatljivoj cijeni.