PIPPA MIDDLETON

U ovome leži tajna njezine savršene figure

02.04.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Sestra britanske princeze svoju vitku liniju uglavnom može zahvaliti zdravoj prehrani. Pippa Middleton podijelila je s javnošću tajnu svoju prehrane koja joj pomaže u pripremama za naporne utrke i održavanju vitke figure

'Pokušavam jesti cjelovite žitarice, ugljikohidrate kao energetsko gorivo i tri obroka dnevno. Također sam povećala veličinu svojih porcija koje uglavnom ovise o razini treninga. Uglavnom je riječ o jelima s puno smeđe riže, leće, kvinoje i slatkog krumpira, dok za doručak uglavnom konzumiram kašu ili raženi tost', otkriva Pippa nadodajući da otkad uživa u hrani, o dijeti previše ne razmišlja.

Međutim, barem tjedan dana prije natjecanja, Pippa postaje svjesnija pravilnije prehrane te češće konzumira hranjive namirnice s funkcijom pohrane energije. Također, u periodu intenzivnih priprema Pippa smanjuje unos alkohola, rafiniranog šećera i obrađene hrane u dnevnom unosu. Britanska ljepotica nadodaje da nije željela napraviti previše promjena u onome što jede.

Za razliku od tesanja linije u teretani, Pippa se odlučuje za ekstremne sportove po kojima je također postala poznata. Ne tako davno Pippa je sudjelovala u Birkebeiner cross-country ski utrci u Norveškoj dugoj 54 kilometara.