PRISTAJE SVIMA

U ovu divnu ljetnu haljinu s potpisom brenda koji obožavaju i domaće fashionistice, teško je ne zaljubiti se

19.07.2022 u 16:45

Bionic
Reading

Od Carmen Gimeno, poznate španjolske influencerice navikli smo se samo na besprijekorna modna izdanja koja pristaju svima bez obzira jeste li u 30-ima, 40-ima, 50-ima...

Sjedokosa Španjolka ponovno je pokazala svoj nevjerojatan smisao za modu u još jednom ludo dobrom izdanju koje vrijedi iskopirati.

Ako ste u potrazi za haljinom koju možete nositi u bezbrojnim prigodama od poslovnih pa do večernjih, Carmen je svoj savršeni komad pronašla u ponudi Zare, omiljenog španjolskog brenda koji obožavaju i Hrvatice.

Ukoliko ne volite cvjetni uzorak, neobičan dezen i zanimljiva kombinacija boja na ovoj haljini potpuno će vas očarati.

Riječ je o haljini klasičnog kroja midi duljine s tri četvrt rukavima što je čini savršenom za nošenje od jutra do mraka, a dodatnu udodnost daje joj prozračna tkanina od koje je načinjena.

  • +13
Jednostavne, a efektne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Maštovita Carmen ovu je divnu haljinu koja pristaje damama bez obzira imaju li 30 ili 50 godina, upotpunila trendi sandalama/japankama na vezanje i šarmantnom torbicom od pruća kakve su ovoga ljeta zavladale modnom scenom.

Kako je i sama izjavila u jednom ranijem intervjuu, sjedokosa modna ikona najviše se iznenadila kad joj je počeo rasti broj sljedbenika na društvenim mrežama, nakon što je prestala bojati kosu pa je silver bob vremenom postao njezin zaštitni znak. 

Look bez greške za koji je dobila samo pregršt pohvala sjajno je zaokružila sunčanim naočalima retro stila i crvenim ružem te je uspješno kreirala tako jednostavan, a opet vrlo elegantan i ženstven stajling prikladan damama svake dobi.