GRECE GHANEM

U top formi: Pedeset plus modna ikona uskočila u odvažan kupaći kostim

26.04.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Grece Ghanem, sjedokosa modna ikona iz Montreala, uvijek nas iznova oduševljava svojim genijalnim stajlinzima kojima je teško naći manu

Poznati plus age model i modna influencerica Grece Ghanem svojim mladenačkim stilom i ludo dobrim modnim kombinacijama hrabro krši sva nepisana pravila o odijevanju dama iznad 50.

Puno puta nam je pokazala da se stil samo brusi s godinama te da za dobre modne kombinacije nije nužno uskočiti u trendovsku odjeću.

Grece aktualne trendove uvijek pametno prilagođava svom stilu i pri tome se sjajno zabavlja.

Stajlinzi Kanađanke libanonskog podrijetla najbolji su dokaz toga da dobar stil ne ovisi o nečijoj dobi ili financijskim mogućnostima jer, poput najpoznatijih fashionistica, vješto kombinira odjeću popularnih high street brendova i komade s potpisom poznatih dizajnera.

Sudeći po svemu, ljubav prema lijepom odijevanju prenijela je i na kćer Chayenne, s kojom se i ovoga puta uskladila u zanimljivom ljetnom izdanju.

Najstajliš dvojac puni baterije i uživa na sunčanoj Mallorci, a obje su pozirale u nebeskoplavim kupaćim kostimima pokraj bazena. Grece je nosila upečatljiv bikini s potpisom Hanne Bloch dok je Chayenne sjajno izgledala u jednodijelnom kupaćem trendi kroja.

Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mama i kći ove su cool stajlinge kombinirale s upečatljivim sunčanim naočalama, a komentara i pohvala nije nedostajalo.

'Divne dame', 'Uvijek izgledate kao da se super zabavljate', 'Prelijepe', samo su se nizali komplimenti.