s kitten petom

Udobne, a dodaju centimetre: Čizme iz Zare za 49,95 eura najbolja su kupovina jeseni

20.09.2024 u 18:54

Bionic
Reading

Crne čizme s kitten petom iz Zare jedna su od najboljih investicija ove jeseni jer se nose na sve i u svim prigodama

Visoke kožne čizme bez imalo sumnje obilježit će nadolazeću jesensko-zimsku sezonu. Već sada se od njih ne odvajaju trendseterice, pop zvijezde i slavne glumice, a s hladnim posljednjim danima ljeta, započela je i njihova dominacija u urbanim stajlinzima.

Dizajnerski brendovi početkom godine su ih predstavili kao zvijezde svojih kolekcija jesen-zima 2024.-2025., a kao i uvijek, i ovaj veliki trend vjerno slijede i high street modne trgovine.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Visoke kožne čizme iz Zare

Španjolska Zara poznata je po tome što je njene komade nerijetko teško razlikovati od onih s potpisom slavnih modnih kuća, a tako je i s hit modelom čizama koje se rasprodaju u trenu.

  • +2
Visoke kožne čizme iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Naime, Zara je u ponudu uvrstila neodoljiv komad po jednako privlačnoj cijeni od samo 49,95 eura.

Riječ je o crnim kožnim visokim čizmama sa širokim sarom te udobnom kitten potpeticom od samo pet centimetara. Drugim riječima, ove čizme izdužit će vašu figuru, bez da trpite od posljedica neudobnosti pretjerano visokih, tankih potpetica.

Kako nositi kožne čizme?

Uz to, radi se o modelu elegantnog šiljastog vrha koji svakom stajlingu pridaje dašak glamura i otmjenosti te ga podiže na visoku modnu razinu.

ZAGREBAČKI STREET STYLE

Jesen je nezamisliva bez hit čizama koje obožavaju i domaće trendseterice

Pogledaj galeriju

Ove čizme nose se od jeseni do proljeća; posebno dobro izgledaju u spoju midi suknje i balonera, maksi haljina i blejzera ili udobnih hlača širokih nogavica, koje i ove sezone ostaju must have komad.