nepogrešiv klasik

Noge čine duljima: Cipele u ovoj nijansi vrijedi imati u ormaru

04.09.2024 u 06:56

Bionic
Reading

Klasične i udobne, nude cipele na petu odolijevaju svim trendovima. Idealne za svakodnevne izlaske, ali i posebne prilike, spašavaju svaku modnu kombinaciju, a izbor je doista šarolik. Od klasičnih modela Guccija i Gianvita Rossija pa sve do onih zavodljivih čiji dizajn potpisuju Aquazzura i Loeffler – pokušajte im odoljeti

Sama Coco Chanel jednom je prilikom rekla: 'Jednostavnost je glavna značajka svake prave elegancije.' A kada je riječ o dotjeranom i elegantnom izgledu, ništa ne utjelovljuje jednostavnost tako dobro kao udobne potpetice u nude nijansi.

Tako efektne i lake za kombiniranje

Praktički nevidljive, a tako efektne, cipele u nude nijansi djeluju gotovo poput produžetka same noge. Zahvaljujući nenametljivoj bež nijansi, savršeno nadopunjuju svaki stajling dopuštajući ostatku odjeće da bude u središtu pažnje.

Klasičan odabir

Poput klasičnih crnih salonki ili para bijelih tenisica, nude modeli predstavljaju bitan dio kolekcije cipela svake ljubiteljice mode. Spadaju u kategoriju one obuće na koju se uvijek možete osloniti, i to bez brige o bolnim stopalima ili žuljevima na kraju dana.

Spas u svakoj kombinaciji

Nude cipele, pogotovo one s potpeticom, nevjerojatno su svestrane - izdužuju noge i odlično funkcioniraju u ležernim i formalnim stajlinzima. Njihov neutralni ton čini ih lakim za kombiniranje s gotovo svakom odjećom.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

A kada dođe vrijeme da konačno uložite u par udobnih nude štikli, ono na što svakako valja obratiti pozornost su potplat i visina potpetice, faktori važni za izbjegavanje nelagode kada ste cijeli dan na nogama.

U svakom slučaju, parom udobnih nude štikli sigurno nećete pogriješiti, a one predstavljaju onaj vrijedan komad u garderobi koji rješava i najzahtjevnije modne probleme, i to ne samo jednom.

  • +7
Cipele u nude nijansi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo