Zdrave i ukusne, lignje se mogu pripremiti na puno načina, a ovo je recept s vinom
Sastojci:
jadranske lignje
limun
papar
sol
maslinovo ulje
bijelo vino
peršin
češnjak
Priprema:
U posudu staviti maslinovo ulje te dodati lignje koje smo prethodno posolili, popaprili i prelili limunovim sokom. Lignje se peku na laganoj vatri u pokrivenoj posudi. Pred kraj ih zalijemo bijelim vinom, a na samom kraju dodamo usitnjeni češnjak pomiješan s peršinom i maslinovim uljem.
Recept za lignje u vinu poslala nam je čitateljica Zora Matika iz Žminja.
Bez obzira jeste li majstor u kuhinji za najfinije keksiće ili najukusniju tjesteninu, javite nam se s receptom i osvojite poklone tportala. Sve što trebate učiniti je slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najboljima ćemo poslati super poklone tportala