'matchy matchy'

Usklađeni na svim poljima: David i Victoria Beckham poziraju u odgovarajućim stajlinzima koraljne boje

01.08.2022 u 17:40

Bionic
Reading

Victoria i David Beckham ponovno su se modno uskladili. Bivša članica nekad mega popularnog benda Spice Girls na svom Instagram profilu podijelila je simpatičnu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Davidom u kompletu koraljne boje

Uz slikovit pogled na ocean i planinu u pozadini, umirovljena nogometna zvijezda, 47- godišnji David Beckham nasmiješeno je pozirao odjeven u polo majicu koraljne boje. Tik uz njega sjedila je njegova supruga Victoria odjevena u lepršavu haljinu koraljne boje ukrašenu bijelim točkicama, ležerno grleći supruga rukom preko ramena.

'Izgleda da sam ponovo inspirirala Davida Beckhama!,' napisala je, uz emotikone koji plaču od smijeha, Victoria u opisu objavljene fotografije te dodala: 'Matchy matchy', naglasivši kako su njihovi stajlinzi, ponovno, usklađeni.

Gostujući u The Tonight Showu prošlog listopada, Victoria otvoreno pričača o njihovom stilu kao par, rekavši voditelju Jimmyju Fallonu da su ona i David jednostavno bili 'naivni' po pitanju mode u ranim danima, piše magazin People.

'Nismo to radili prečesto, no kada jesmo, onda je to uvijek bilo jako dobro dokumentirano i jednostavno nas je to uvijek pratilo u stopu,' uz osmijeh je ispričala Victoria po pitanju usklađivanja stajlinga sa svojim suprugom. 'Tada se to samo činilo kao jako dobra ideja, znaš? Stvarno jest', dodala je Victoria. 'Mislim da je to tada bila naivnost. Nismo znali za modu. Samo smo se zabavljali s njom, što je, iskreno govoreći, nekako i trebalo tako biti.'

  • +2
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Par, koji je savršeno usklađen u svakom pogledu, imao je nekoliko zapaženih stilskih trenutaka tijekom godina popularnosti, od stajlinga koji je uključivao kožu od glave do pete koji su pokazali 1999. godine pa do potpuno bijelih odjevnih kombinacija nadopunjenih blještavim detaljima na dodjeli MTV Movie Awardsa 2003. godine.

'Stvarno bih voljela da sada imam više hrabrosti za to,' rekla je Victoria Jimmyju Fallonu. 'Pretpostavljam da što više upoznajete industriju i što ste stariji, znate, to ste manje naivni. Mislim, nismo znali, nije nas bilo briga. Samo smo se zabavljali i rekli smo: Hej, odjenimo isti kožni stajling.' I jesmo.'

U čast njihove 22. godišnjice braka koju su proslavili prošle godine, David se također osvrnuo na neke od njemu omiljenih zajednički usklađenih izgleda s Victorijom, zadirkujući da on i njegova supruga nisu mogli a da se ne nadopunjuju nakon toliko godina provedenih zajedno. Tada je bivši nogometni profesionalac podijelio mnoštvo fotografija koje pokazuju kako je stil poznatog para evoluirao, uključujući nezaboravne kombinacije u boji fuksije na njihovom vjenčanju.