IVANA BANFIĆ:

'Uskoro uklanjam silikone iz grudi'

30.12.2010 u 09:40

Bionic
Reading

Kraljica dance glazbe objašnjava kako se promijenila tijekom četiri godine izbivanja s estrade te kako se u međuvremenu navukla na društvene mreže

Pjevačica Ivana Banfić za časopis 24express otkrila je da je odlučila ukloniti silikone iz grudi te se osvrnula i na svoj bivši brak.

'Prije desetak godina operirala sam grudi pred TV kamerama. Tada sam naglo smršavjela i grudi su mi nestale. Tada mi je to bilo fora i nisam imala nikakve predrasude, već sam se pred svima šepirila plastičnim grudima. Danas ne bih ništa mijenjala na sebi', kaže Ivana, koja planira ukloniti silikone čim nađe više slobodnog vremena.

Pjevačica je danas sretna u drugom braku s Krunoslavom Ladišićem (39), s kojim ima sina Jana (1). Prije pet godina razvela se od Roberta Magića, koji joj je bio i menadžer.

'Sretno sam se razvela. Iako sam nastojala spasiti brak, to nije išlo. Bolje je da smo se rastali.'

U četiri godine odmora od estrade Ivana je, zbog svega što joj se dešavalo u životu, radila na sebi i na duhovnoj obnovi. 'Uz jačanje duhovnosti puno sam putovala, a što je najvažnije, postala sam majka. Željela sam sve vrijeme posvetiti svom sinu i biti uz njega', ističe Ivana, koja je svih devet mjeseci trudnoće sa sinom Janom morala mirovati jer je prije dvije godine imala spontani pobačaj.

'Po cijele dane sam ležala, čitala knjige i gledala televiziju. Što još možeš raditi trudan, a da se ne naprežeš?', objasnila je pjevačica, koja je u to doba otkrila i navukla se na društvenu mrežu Facebook.

'U početku sam bila skeptična, ali mi se javilo puno prijatelja i bivših suradnika. Ondje sa svojim obožavateljima dijelim sve što mi se događa u životu', dodaje kraljica dance glazbe.