LEGENDARNE 'STARKE'

Usprkos trendovima Kamala Harris godinama je vjerna samo jednom modelu tenisica

15.09.2024 u 21:30

  • +3

Kamala Harris

Izvor: Profimedia / Autor: Anna Moneymaker / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Kamala Harris, potpredsjednica SAD-a i demokratska kandidatkinja na predstojećim izborima, velika je ljubiteljica prepoznatljivog Conversovog modela, a rado ih nosi i u aktualnoj kampanji

Premda su već desetljećima na modnoj sceni, kultne starke uvijek su prisutne na modnoj sceni, a njihova popularnost samo raste.

Model Converse Chuck Taylor All Star jedan je od najprodavanijih što se tiče tenisica svih vremena, a započeo se proizvoditi još davne 1917. godine te je prvobitno bio namijenjen košarkašima.

Lista fanova kultnih conversica poprilično je duga. Obožavaju ih i Blake Lively, Mila Kunis, Kate Mara, Kaia Gerber, Zendaya, Millie Bobby Brown, Eiza Gonzales, Diane Keaton, Lucy Hale...

  • +6
Kamala Harris Izvor: Profimedia / Autor: Drew ANGERER / AFP / Profimedia

Među velikim obožavateljima je i karizmatična američka političarka Kamala Harris koja ih odlično uklapa i u svoje smart casual stajlinge. Tako je na svom gostovanju u Sjevernoj Karolini iskombinirala crne starke sa sakoom i odgovarajućim hlačama te bijelim T-shirtom stvorivši odličan stajling - udoban, cool i s dobrodošlom dozom buntovništva.

Inače, Kamala je u jednom ranijem intervjuu ispričala da kako u svojem ormaru ima bezbroj conversica - za svaku prigodu.

'Imam zbilja jako puno conversica. Od onih od kože, bez vezica, visokih, niskih, modela koji su za hladnije vrijeme, s platformom, koje nosim uz odijelo, onih za ljeto...', rekla je tad Kamala.