ODLIČNO IZGLEDA

Vanja Mamić otkrila na što voli trošiti

26.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Lijepa Vanja Mamić priuštila si je haljinu u boji masline s potpisom poznatog svjetskog dizajnera Toma Forda, i to s punim pravom, jer joj stoji kao salivena i naglašava njezinu ženstvenost na vrlo sofisticiran način

Da ima prekrasan stas i smisla za modu, još je jednom pokazala lijepa Vanja Mamić, sve uspješnija poduzetnica i bivša supruga Zorana Mamića.

'Nisam u svijetu šopinga ove jeseni, jer posao u mojoj tvrtki mi je trenutačno u prvom planu, kao i moji konji. Zadovoljna sam svojim ormarom, pa ne stignem sve to ni iznositi! A i žao mi je davati novac za garderobu, radije ću potrošiti na putovanja', otkrila nam je Vanja Mamić sjedeći u prvom redu publike i iščekujući što hrvatski modni dizajneri imaju za pokazati na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb. Priznala je ipak da si je priuštila haljinu koja nosi potpis Toma Forda.

Vanja ima 41 godinu i kaže da su joj se od rane mladosti do danas mijenjale navike u šopingu: 'Žena je nesigurnija u svojim dvadesetima, pa onda hoće nešto pokazati ili nadoknaditi garderobom. Sada je to drukčije - trenirke su moja radna odjeća i uvijek ću radije potrošiti na njih nego na neki užasno skup komad robe'.

Sniženjima se ipak, kaže, uvijek veseli. 'Volim sniženja, iako ih ne čekam zbog nekih ciljanih komada odjeće, već kupim na što naletim. Uostalom, nemam ni vremena za neke lude šopinge, što zbog posla, što zbog djece i obaveza oko konja', rekla je.

Voli i online šoping i ponekad mu pribjegne. 'Kupujem i putem interneta i imam jako dobra iskustva s tim - nikada nisam fulala nijedan komad koji sam naručila. Prije sam naručivala preko prijateljice iz Slovenije, a sada, otkad smo u EU, sve stigne na kućnu adresu', kaže uvijek tip-top skockana Vanja Mamić.