raskošno i grandiozno

Veliki dan Baby Lasagne: Pogledajte kakvu je vjenčanicu odjenula lijepa Elizabeta Ružić

26.10.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Marko Purišić i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta Ružić vjenčali su se ove subote u crkvi u Istri, okruženi obitelji i bliskim prijateljima. Mnoge je oduševila romantična kreacija s korzetom, volanima i čipkom u kojoj je mladenka zasjala na svoj veliki dan

Vjenčanje ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu, Baby Lasagne i njegove voljene Elizabete Ružić organizirano u retro stilu.

Zadržali su svoj mladenački stil

Fotografi su zabilježili sretne mladence ispred crkve, a izgledali su lijepo i usklađeno, u svom razigranom stilu. Dok je Marko Purišić odabrao odijelo na pruge s klasičnom bijelom košuljom i zlatnu ogrlicu uz neizbježne martensice, njegova supruga je blistala u predivnoj bijeloj vjenčanici, jedinstvenoj i posebnoj po profinjenosti i romantičnosti čiji gornji dio sadrži korzet.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Do poda duga kreacija romantičnog stila s istaknutim strukom načinjena je od slojeva čipkastog materijala s lepršavim rukavima. Elizabeta je vjenčanicu dodatno (s prednje i stražnje strane) ukrasila niskom bisernih perli, a oko vrata stavila crnu choker ogrlicu i zlatne naušnice. Mlada umjetnica kosu je raspustila i napravila blage valove kako bi dobila volumen. U ruci je držala nekonvencionalni vjenčani buket tamno crvene i crne boje.

  • +3
Vjenčanje Baby Lasagna i njegova djevojke Elizabete Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL