MILLIE BOBBY I JAKE

U ovu vjenčanicu nije se teško zaljubiti, a tek kad vidite raskošni veo...

02.10.2024 u 23:52

Bionic
Reading

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi uplovili su u bračnu luku nakon dugogodišnje veze, a o njihovom tajnom vjenčanju održanom u Italiji ovoga ljeta nije se puno znalo

Zvijezda 'Stranger Things' i sin Bon Jovija, tek sad su odlučili podijeliti prelijepe uspomene sa svoga vjenčanja.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Fotografije su snimljene na ceremoniji u Villi Cetinale kojoj su nazočili obitelj i prijatelji

Nakon što su se tajno vjenčali još u svibnju, par je tek sad 2. listopada, na Instagramu objavio fotografije s raskošnog vjenčanja.

I Bongiovi je također na Instagramu podijelio svoj niz slika s posebnog dana para, kao i fotografije ispod visokog cvjetnog luka. 'Zauvijek i uvijek, tvoja žena', napisala je britanska glumica na Instagramu gdje je objavila fotografije s njihovog vjenčanja.

Njezine su pak dvije raskošne vjenčanice koje su kao stvorene za nju, sve oduševile.

Millie Bobby Brown nosila je chic haljinu (Galia Lahav) s bogatim detaljima od čipke, a uparila ju je s dugim, prozirnim velom iz Monvievea s istim detaljem čipke.

Kasnije te večeri presvukla se u satensku haljinu spuštenih ramena. Bongiovi (22) je pak odabrao smoking sako boje bjelokosti, crne hlače, bijelu košulju i crnu leptir-mašnu.

U priopćenju za medije, glavna dizajnerica modne kuće Galia Lahav Sharon Sever je rekla da je stvaranje vjenčanice po narudžbi bila 'istinska čast'. 'Millie Bobby unijela je dubinu i složenost u svoju legendarnu ulogu u 'Stranger Things', a sada unosi gracioznost i ljepotu na svoj poseban dan na još jedan legendarni način. Jedva čekam da je vidim kako blista dok ulazi u novo poglavlje svog života i želim njoj i Jakeu samo sreću, ljubav i zdravlje u njihovoj zajedničkoj budućnosti', rekla je.

The Sun je u svibnju izvijestio kako su Jakeovi roditelji, Jon Bon Jovi i Dorothea Bongiovi, bili prisutni na intimnom vjenčanju, zajedno s glumičinim roditeljima.

Kasnije tog mjeseca, Bon Jovi (62) potvrdio je vjenčanje svog sina tijekom gostovanja u BBC-jevom showu The One Show, rekavši o mladencima: 'Super su. Apsolutno su fantastični. Bilo je to vrlo malo obiteljsko vjenčanje, mladenka je izgledala prekrasno, a Jake je jako jako sretan'.

Glumica i model prvi su put potaknuli glasine o romansi još u lipnju 2021. Tijekom 2022. nekoliko su se puta zajedno pojavili na crvenom tepihu, uključujući premijeru 4. sezone serije Stranger Things, a zaručili su se 2023. i to dok su ronili.