STVORENE ZA JESEn

Više nisu najpopularnije tenisice, no ovoj verziji sambica teško je odoljeti

22.08.2024 u 07:23

Bionic
Reading

Adidasove sambice možda su skinute s trona najpopularnijih tenisica na modnoj sceni, no njihove nove, uzbudljive verzije ne prestaju stizati

Nakon čipkaste verzije donedavno najpopularnijih tenisica, stiže verzija od tvida - starinskog izgleda ali nevjerojatno spremnog za jesen.

Novu verziju adidasovih Sambi krasi takozvani Harris Tweed materijal, koji stiže u dvije jesenske boje - bež i smeđoj.

Detalji od baršunaste antilop kože i puteraste kože pridružuju se osnovnom sloju od tvida na gornjištu, što je rezultira modernom, škotskom transformacijom ovog proslavljenog modela tenisica.

Sambice u izdanju od tvida, doduše, nisu nikakva novotarija. Godine 2021. njemački sportski div predstavio je njihovu verziju s blagom gorpcore vibrom, no posljednja ne poziva na boravak u prirodi.

Retro tenisice i dalje su najtraženije

Bez obzira na neke nove modele tenisica koji drmaju modnom scenom, adidasove sambice ostaju najboljim primjerom za najnovije prijedloge njemačkog brenda.

Tanke, sportske retro tenisice i dalje su itekako poželjne, o čemu dovoljno svjedoči i posljednji kvartalni izvještaj modne platforme Lyst.

  • +15
Adidas tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na modnoj sceni pojavio se novi retro favorit, a riječ je o adidasovom modelu SL72. U izvještaju Lysta smjestio se na visoko drugo mjesto najpopularnijih modnih komada u posljednjem kvartalu ove godine, a bolji od njega samo je model iz suradničke kolekcije španjolske modne kuće Loewe i švicarskog brenda On.