SMRŠAVJELA JE PET KILA

Vlado Kalember progovorio o razvodu s Anom Rucner

06.09.2013 u 18:00

Bionic
Reading

Da je kobna sedma godina braka presudila i njegovu braku, Vlado Kalember je, kaže, saznao u lokalnom dućanu u Povljama na Braču, piše Jutarnji list

Stajao je Vlado u redu, kada se je ugledao na naslovnici i nije mu bilo jasno što se događa, komentirao je za Jutarnji list pjevač kojeg je iskustvo naučilo na razna podmetanja. Učinilo mu se, kazao je tada, da ga gledaju polusažaljivo, poluprezrivo, ali dok nije shvatio da se 'rastaje', mislio je da se samo nije razbudio pa umišlja.

No nakon što je pročitao tekst, nazvao je odmah suprugu koja je bila u Sarajevu, ali ona je već od menadžera saznala za 'razvod'. I dok je Vlado glasine dobro podnio, njegovoj supruzi nije bilo do smijeha. U samo tjedan dana izgubila je pet kilograma.


Na napise u novinama reagirali su i njihovi prijatelji.

'Nazvao me Tutić i pitao: 'Je li moguće da je Ana našla nekog starijeg od tebe?' piše Jutarnji list.

Vlado je napise o razvodu pripisao cijeni slave, jer su ga već mediji pokapali, pa oživljavali, a da je stvarno faca, shvatio je tek kada su počeli insinuirati da je gay, piše Jutarnji list. Inače, Vlado i Ana su prošli tjedan uživali u kupanju, a već ovaj tjedan njihov sin krenuo je u prvi razred osnovne škole pa ih čekaju nove slatke muke.