oko njih se lome koplja

Volite ih ili prezirete: Jennifer Lopez najavila povratak najudobnije jesenske obuće

19.08.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Ugg čizme s platformom slove za jedan od daleko najudobnijih modela obuće za hladnije dane, ali njihov stil i dalje izaziva podjele na modnoj sceni.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez ponovno je privukla pozornost efektnim modnim izdanjima kojim su ovoga puta dominirali predimenzionirani komadi.

Holivudska diva na ulicama Los Angelesa osvanula je u spoju croppanog bijelog topa, skraćene jakne bež boje, širokih traperica i Ugg čizmama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Pripijeni top uspješno je naglasio njenu vitku liniju, dok je lagana jesenska jakna s uzorkom leptira svemu dala dodatan dašak ženstvenosti.

J. Lo u Guccijevih trapericama

Kada je riječ o hlačama, birala je model od kojeg se u posljednje vrijeme teško odvaja - Guccijeve traperice lepršavih nogavica sa chic gumbićima, kao stvorenima za ležerne stajlinge.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, canva, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Urbani stajling upotpunila je Ugg čizmama s platformom, modelom oko kojeg se lome koplja na modnoj sceni. Naime, nakon što je modni svijet prigrlio klasične Ugg čizme koje udobnost stavljaju na prvo mjestu, na scenu su stupili modeli s platformom koje jednostavno ili volite ili prezirete.

Ugg čizme s platformom

Čizme izrađene od glatke žućkasto-smeđe antilop kože i zaobljenog vrha poslužile su J.Lo da prigrli udobnost, a da se pri tome ne odrekne dodatnih centimetara koji efektno izduljuju figuru.

Outfit je zaokružila zlatnim lančićem i naušnicama, sunčanim naočalama i visokim repom, a paparazze je počastila i samozatajnim osmijehom, koji joj ovih dana teško dolazi na lice uslijed nadolazećeg razvoda s Benom Affleckom.

kroz godine

Ben Affleck slavi 52. rođendan: Pogledajte kako se mijenjao holivudski zavodnik

Pogledaj galeriju