ZAJEDNIČKI PROJEKT

Novi potezi Jennifer Lopez mnoge su zbunili: Evo što se krije iza nevjerojatnog obrata

14.08.2024 u 06:03

Bionic
Reading

Nakon što je prvo Affleckova najstarija kći snimljena u haljini koju je Jennifer Lopez nosila na prošlo Valentinova, a potom je latino diva snimljena kako šeće s njegovim sinom Samuelom, ali i izlazi iz Affleckove kuće, krenula su nagađanja sprema li se to pomirba trenutno najpoznatijeg holivudskog para ili je sve samo dobro osmišljeni plan, budući da će uskoro njihov zajednički film ugledati svjetlo dana

U trenucima kada je svijet uvjeren da je samo pitanje trenutka kada će Jennifer Lopez i Ben Affleck objaviti da je njihovom braku, baš kao što se nagađa, uistinu došao kraj, počeli su se događati mali, ali značajni obrati zbog čega obožavatelji ovog holivudskog para posljednjih dana imaju upitnike nad glavama.

Iako zajedno u javnosti nisu viđeni duže vrijeme, a Affleck je čak vješto izbjegao i Jenniferinu raskošnu rođendansku proslavu u stilu Brigertona, održanu u Hamptonsu, sve se promijenilo nakon što je njegova najstarija kći Violet, koju je dobio u braku s Jennifer Garner, snimljena u haljini koju je Lopez nosila prošle godine na Valentinovo.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Violet je u njoj prošetala kvartom, uparivši elegantnu Dolce & Gabbana dvobojnu haljinu s običnim tenisicama i sportskim čarapama, a onda je Jennifer Lopez u shopping otišla s Affleckovim sinom Samuelom.

Shopping za Affleckovog sina

54-godišnja zvijezda pojavila se odlično raspoložena u društvu 12-godišnjaka kojeg je počastila shoppingom u Neiman Marcusu na Beverly Hillsu. Iz shoppinga su izašli noseći nekoliko vrećica, a zatim su ušli u automobil popularne Lopez. Da se sjajno slažu pokazuje majčinski zagrljaj kojim je Lopez zaštitnički obgrlila Samuela ulazeći u shopping centar.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, sve nije ostalo tek na tome, nego je latino diva otišla toliko daleko pa je viđena kako ulazi u kuću koju je unajmio Ben Affleck nakon što je iselio iz zajedničkog doma. Razlog njezinog posjeta navodno nije Affleck nego njegova djeca, s kojima se Jennifer zbližila, no nije mogla izbjeći ni susret sa suprugom.

Sve ovo događa se uoči 52. rođendana Bena Afflecka, koji će biti ovog četvrtka, 15. kolovoza, ali i uoči svjetske premijere filma 'Unstoppable', koji će imati posebnu projekciju u rujnu ove godine na Toronto International Film Festivalu. Na prvu to nikome nije zapelo za oko, no kada se zna da je to posljednji projekt kojeg su bivši supružnici zajedno i odradili, sve dobiva drugi smisao.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zajednički projekt

Riječ je o biografskom filmu o hrvaču Anthonyju Roblesu koji je osvojio svjetsku titulu 2011. godine unatoč činjenici da je rođen s jednom nogom. Ulogu Roblesove majke dobila je upravo Jennifer Lopez, a za produkciju je zaslužan Ben Affleck i njegova producentska kuća Artists Equity, koju ima s najboljim prijateljem Mattom Damonom.

Prema pričama redatelja Williama Goldenberga, Lopez nije angažirana samo zato što je Affleckova supruga, već iz sasvim drugih poriva. 'Tu ulogu morala je imati osoba koja je proživjela život i osjetio sam da je Jennifer jedna od tek nekoliko glumica koje su mogle odigrati ulogu. Mislim da je ona bila ona prava, a onda se poklopilo da je Affleck u braku s osobom koju smo ionako cijelo vrijeme željeli.'

https://www.canva.com/design/DAGNPl4UGb8/bKOivXuHOF-K0vSqhQNW7g/edit
Film 'Unstoppable' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Većina ipak i dalje smatra da je sve ovo samo dio pomno osmišljenog plana, kako zbog njihovog razvoda ne bi patio projekt u kojeg su oboje toliko vjerovali, a što je istina, pokazat će se u narednom periodu, jer rujan i prve projekcije i zakazana zajednička pojavljivanja su 'već iza ugla'.