NAGRADNJAČA

Wellness & spa Mali Dom vas nagrađuje

30.04.2013 u 09:55

Bionic
Reading

Ubrzani način života i stres postali su naša svakodnevnica, pa sve manje vremena provodimo vodeći brigu o sebi. Izdvojite malo vremena kako bi se posvetili sebi ili proveli dragocjene trenutke sa svojom obitelji i prijateljima te posjetite sportski centar Mali Dom.

Ugodite sebi, napunite baterije i posjetite novouređeni wellness & spa koji nudi dva unutarnja i jedan vanjski whirlpool, tursku i finsku saunu, tuš doživljaja s cromoterapijom, kneipp kupku, drobljeni led za masiranje, grijane klupe, relax zonu. Učinite nešto za sebe, pustite svoja osjetila da uživaju u lijepo uređenom interijeru s pogledom na šumu.

Nakon duge zime, proljeće nam je napokon stiglo. Iskoristite sunčane dane i provedite ih rekreirajući se zajedno s obitelji i prijateljima u sportskom centru Mali Dom. Zaigrajte stolni tenis ili pak mali nogomet na umjetnoj travi na jednom od raspoloživa četiri terena, dok vaši mališani uživaju igrajući graničara, badminton, frizbi, stolni tenis ili košarku.

Pravo je vrijeme da svoje tijelo dovedete u formu na jednom od mnogobrojnih grupnih programa, kao što su zumba, tabata, core training, step up revolution, fat burning pilates, extreme workout. Za one koji više preferiraju individualne treninge tu je i prostrana, bogato opremljena teretana.

Svojim smještajem u prekrasnom zelenilu Dotršćinske šume sportski centar Mali Dom pravo je mjesto za opuštanje i rekreaciju.

Više informacija na www.mali-dom.hr

Tportal.hr i Mali Dom vam poklanjaju cjelodnevno uživanje u SPA zoni za dvoje (dva unutarnja i jedan vanjski whirlpool, turska i finska sauna, tuš doživljaj s cromoterapijom, kneipp kupka, drobljeni led za masiranje, grijane klupe, relax zona).

Nagradu je osvojila Ana Protuđer