U BRANIMIR CENTRU

Wettpunkt darovao BMW X1

24.12.2012 u 13:10

Bionic
Reading

Wettpunkt automat klub je 22. prosinca 2012. pred mnoštvom gostiju u sklopu božićnog partya održao izvlačenje sretnog dobitnika glavne nagradne igre 'Wettpunkt poklanja auto snova BMW X1'

Vjernost Wettpunkta se isplatila gospodinu Damiru Štampaliji koji je osvojio obje utješne nagrade: 3000 kn i Samsung Galaxy S3. Ipak, najzadovoljniji u Branimir centru te večeri bio je Ivan Dobronić čije se ime našlo na dobitnom listiću za glavni dobitak - BMW X1. Uz prelijepe hostese, konfete i tortu, dobitnik se ponosno fotografirao uz svog novog limenog ljubimca te se nastavio družiti s gostima i uživati u ponudi automat kluba.

Kroz program je posjetitelje vodio fenomenalni veseli voditeljski dvojac, Antonija Blaće i Frano Ridjan, a za dobru zabavu do ranih jutarnjih sati zaduženi su bili tamburaški sastav Dyaco iz Đakova i DJ Daniel Turk. Večer su uljepšale i dvije glazbene gošće: Marija Rubičić i gosti iznenađenja i  Antonija Šola, koje su izvodile domaće i svjetske uspješnice.

Mnoštvo posjetitelja moglo je, osim korištenja najnovijih aparata za igre na sreću, uživati u bogatom buffetu i vrhunskim Hemingway koktelima.

Tijekom večeri posjetitelji su mogli čuti najave zanimljivih noviteta Wettpunkt automat klubova. Nova će 2013. donijeti proširenje prostora za pušače u Branimir centru i u City Centru One East. Osim toga, očekuje se otvorenje sportskih kladionica i sportskih barova bez premca na ovim prostorima, a vrlo aktivno će se raditi i na širenju kapaciteta u druge dijelove grada, pa bi polovica iduće godine mogla donijeti novu Wettpunkt poslovnicu u Green Goldu. U 2013.godini Wettpunkt slavi 10 godina postojanja u Hrvatskoj i u ime toga priprema za svoje goste bogat program i nagrade.