RAVNODUŠNA NA ŠARM

Za njim uzdišu žene svijeta, no ona je ostala hladna

15.01.2014 u 22:22

Bionic
Reading

Mlada glumica Margot Robbie, koja je zasjala na Zlatnom globusu i u filmu 'Vuk s Wall Streeta' u kojem je glumila ženu Leonarda DiCaprija, izjavila je kako nije baš zabavno ljubiti se s njim

'Ljubiti se s Leonardom DiCapriom 17 sati nije baš zabavno kako izgleda', rekla je mlada glumica dodajući kako su je isto pitanje radoznalo pitale prijateljice.

Ta ustralska glumica nova je nada, a ekran je zagrijala vrućim scenama s DiCapriom.

'Još se štipam', rekla je Margot Robbie kojoj je gluma uz Lea bila ostvarenje snova. Izjavila je kako je jako ponosna što je bila dio ovoga filma, a rad s Leom je nevjerojatan.


'Uvijek mi je bio najdraži glumac, a sada mi je postao divan veliki brat. Uzeo me u zaštitu, uvijek me pazio što je jako lijepo', rekla je Margot.

No ljubljenje s holivudskom facom nije ju impresioniralo.

'Sve su me prijateljice ispitivale kako se ljubi. Posjela bi ih i objasnila da ja jedino znam kako se on ljubi kada glumi. Nastavile bi me ispitivati je li bilo romantično i jesu li frcale iskre. Nije bilo tako. Nakon 17 sati snimanja, jednostavno je vruće i znojno', objasnila je Margot.

Veći problem joj je predstavljalo skidanje na filmu.

'Bila sam užasnuta. Bez obzira na to koliko se mentalno pripremate, nervoza je prisutna. Trebala sam to jednostavno zaboraviti i obaviti. Do kraja filma bilo je toliko golotinje i više nije bilo traga skromnosti. Zabavno je koliko sam brzo postala neosjetljiva na to', rekla je Margot.