pun pogodak

Beskrajno udobne, a elegantne: Trudna Margot Robbie u hlačama koje bi svatko poželio

16.10.2024 u 17:43

  • +2

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Široke hlače nalik trenirci, ali od otmjenog satena, zaista su pun pogodak za dane u kojima želite priorizirati udobnost bez žrtvovanja stila

Glumicu Margot Robbie još vrlo malo dijeli od termina poroda, a zadnje dane trudnoće odlučila si je olakšati nošenjem najudobnijih komada.

Za obavljanje dnevnih poslova sa suprugom Tomom Ackerleyjem birala je neodoljivo udobne hlače, koje odišu elegancijom i visokim stilom. Riječ je o crnom modelu od mekanog i otmjenog satena, koji se poput trenirke veže vezicama.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Satenske hlače s vezicama

Ovakve hlače pun su pogodak za toplije jesenske dane, jer pružaju zavidnu razinu udobnosti i lakoće u nošenju, a u spoju s trendi tenisicama ili hit gležnjačama četvrtastog vrha, lako mogu 'proći' i kao opcija za urbani stajling ili svečaniji outfit.

No, slavna glumica odlučila se za stopostotnu ležernost te je ove zanosne hlače kombinirala s natikačama s dva remenčića te crnim topom i prozračnim kardiganom.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

U sličnoj kombinaciji vidjeli smo je i par dana ranije, kada je uz ugodnu pamučnu haljinu i isti kardigan nosila mrežaste balerinke brenda Alaia.