NJEŽNIJE JE IN

Zaboravite na barbie roza: Ova hit boja oličenje je elegancije i ljetne vibre

11.08.2024 u 07:35

Bionic
Reading

Moćna roza obilježila je prošlo ljeto te smo na svakom koraku viđali komade u ovoj efektnoj boji. No sada nam stiže dominacija nježnijih tonova

Da je ružičasta i dalje in, iz tjedna u tjedan potvrđuju modne ikone, ali jasno je da se jarka roza koju je proslavila Margot Robbie u filmu 'Barbie' više ne nosi ni približno toliko učestalo kao prošle sezone.

Čak je i Robbie pred kraj brojnih premijera filma sve više naginjala pastelnim tonovima ružičaste, a upravo će ona obilježiti proljetno-ljetnu sezonu 2024. godine.

U nježnim roza tonovima vidjeli smo i Hailey Bieber, koja je trendi slingback cipele kombinirala sa slip haljinom, dok se glumica Eva Longoria odlučila za moćnije izdanje, noseći odijelo u nijansama baby ružičaste.

I vodeći modni dizajneri u svoje su proljetno-ljetne kolekcije uvrstili svijetloružičastu boju. Prada je u efektnom spoju s narančastim cipelama predstavila svilenu bijelu haljinu s pokrovom od organze, Simone Rocha donosi mini model raskošnih puf rukava, a Versace je lansirao svoj prepoznatljiv sako u kvadratićima bijele i roza.

Uvijek inovativna Alaia dizajnirala je prozirnu maksi haljinu s dolčevitom i atraktivnim bodijem, a u njoj smo vidjeli prelijepu Rosie Huntington-Whiteley sa suprugom Jasonom Stathamom.

Sličan model nosila je i manekenka Elsa Hosk, koja preferira posve ružičaste kombinacije, te je ovu divnu dugačku haljinu kombinirala sa Chanelovom torbicom.

Ova boja posebno će se svidjeti zrelijim damama jer su komadi u pastelnim ružičastim nijansama dobitni spoj elegancije i mladenačke vibre. To nam je pokazala i jedna od najpopularnijih sjedokosih trendseterica, Grece Ghanem, a koja je redovito nosi u raznim kombinacijama.

Sve to potvrđuje da je riječ o nezaobilaznoj boji koju ćemo u narednim mjesecima viđati na svakom koraku, a dobra vijest je i to da se lako kombinira s baš svim drugim tonovima te ćete je lako uskladiti s ostatkom garderobe u raznim stajlinzima.