MAGNET ZA POGLEDE

Zanosna brineta prava je senzacija u ovoj haljini

21.08.2015 u 10:16

Bionic
Reading

Lijepa glumica i manekenka Emily Ratajkowski ovih dana ima pune ruke posla oko promocije novog filma 'We Are Friends' u kojem joj je partner bivša tinejdžerska zvijezda Zac Efron

Emily je izazvala pomutnju na crvenom tepihu u izazovnoj haljini bež boje dizajnerice Marije Lucije Hohan koja je savršeno obavila vitko tijelo nove holivudske ljubimice.

U ovaj seksi stajling odlično su se uklopile prelijepe sandale s remenčićima (Giuseppe Zanotti) i torbica brenda Treesje.

Emily nije tipična djevojka iz showbizza. U nedavnom je intervju zgodna 24-godišnjakinja otkrila kako nije fanatična vježbačica i da ne ide u teretanu.

'Za razliku od mnogih u Hollywoodu, nemam trenera i ne idem u teretanu. Radije idem u duge šetnje ili pješačim po brdima s prijateljicama', otkrila je tamnokosa zavodnica koja se proslavila golišavim pojavljivanjem u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines'.

Emily kaže da je njezin beauty trik i u zdravoj prehrani.

'Mislim da je bitno da vam odgovara hrana koju unosite u tijelo. Jako volim sok od cikle ili kurkumu što je odlično i za zdravlje, ali i ljepotu', rekla je atraktivna brineta koju smo vidjeli i u filmu 'Gone Girl' s Benom Affleckom.