EMILY RATAJKOWSKI

Zanosna brineta prošetala u kultnim tenisicama čija popularnost nikad ne blijedi

29.06.2023 u 15:19

  • +7

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, 32-godišnji model, influencerica i dizajnerica linije kupaćih kostima, plijeni poglede i kad je u nekoj ležernoj kombinaciji

Zgodna Amerikanka rado nosi stajlinge koji u prvi plan ističu njezinu vitku figuru, a uvijek uspijeva čak i casual izdanjima dati neku zavodljivu vibru.

Crop topovi i popularne cargo hlače koje doživljavaju svoje zvjezdane trenutke savršen su spoj i izgledaju fantastično kad se iskombiniraju s tenisicama.

Lijepa brineta ponovno je bila mamac za poglede u još jednom nevjerojatnom stajlingu za koji je dobila samo pregršt komplimenata.

ULIČNA MODA

Street style na njezin način: Prošetala u prozirnoj haljini koja malo toga ostavlja mašti

Pogledaj galeriju

Slavna ljepotica ovu je cool kombinaciju dodatno upotpunila kultnim Vansovim modelom crno-bijelim slip on tenisicama s uzorkom kvadratića.

Riječ je o legendarnom skejterskom modelu prepoznatljivog dizajna koji je svoje mjesto našao i među zaljubljenicama u modu pa smo ih vidjeli i na stopalima Olivije Wilde, Sofije Richie Grainge, Kaie Gerber...

Casual look koji joj odlično pristaje zaokružila je još jednim moćnim detaljem - torbicom prestižnog brenda Miu Miu.

Jednostavna frizura i nenameteljiv make up zaokružili su ovaj stajling za koji je EmRata zaslužila samo najbolje ocjene.