PENELOPE CRUZ

Zanosna brineta sve je zadivila u nježnoj nijansi koja pouzdano briše godine

03.04.2023 u 13:18

  • +5

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Varinder Chawla / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska glumica Penelope Cruz nazočila je svečanom otvorenju Kulturnog centra Nita Mukesh Ambani u Mumbaiju, ostavivši sve bez daha u senzacionalnoj haljini

Kad se muza Pedra Almodovara pojavila na crvenom tepihu, svi su pali u drugi plan zahvaljujući nevjerojatnoj kreaciji koju potpisuje modna dizajnerica Tamara Ralph.

Riječ je o zanimljivom modnom odmaku jer lijepu suprugu glumca Javiera Bardema najčešće viđamo u kreacijama francuske kuće Chanel, s kojom godinama surađuje.

ZANOSNA GLUMICA

Penelope Cruz plijenila pozornost u Chanelu: Vitke noge istaknula chic kompletom od tvida

Pogledaj galeriju

Duga haljina u nježnoj nijansi ružičaste, koja u trenu skida godine, pokazala se punim pogotkom jer je lijepo istaknula maslinastu put i tamnu kose zavodljive Španjolke.

DODJELA U LONDONU

Noć glamura: Slavne ljepotice u borbi za najizazovniju kreaciju

Pogledaj galeriju

Efektnoj kreaciji zanimljivog kroja posebnost daje visoki rasporak sa strane koji je otkrio vitke noge lijepe glumice. Asimetričan kroj, pernati rub i dugi šlep također su dali chic vibru ovom uspješnom looku kao stvorenom za svečane prigode.

Upečatljivu haljinu Penelope je kombinirala s metalic sandalama s remenčićima dok je kosu podignula u visoki rep te je ovaj stajling bez greške nadogradila glamuroznim make upom i decentnim nakitom.