FRANCUSKA DIVA

Zanosna Juliette Binoche zadivila svojom klasičnom ljepotom

06.11.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Nakon što je u rujnu sve zadivila izgledom na promociji novih filmskih projekta u sklopu španjolskog festivala San Sebastian, legendarna francuska glumica Juliette Binoche u Parizu je predstavila novu avanturističku dramu 'High Life' u kojoj glumi uz bok američkom glumcu Robertu Pattinsonu

Slavna 54- godišnja Francuskinja, koja je svjetsku slavu osigurala ulogom u romantičnom filmu 'Čokolada' s Johnnyjem Deppom, redovito briljira na crvenim tepisima svečanih događanja, a nakon niza izdanja u haljinama s dizajnerskim potpisom, na pariškoj premijeri filma 'High Life' zablistala je u profinjenoj, casual kombinaciji.

  • +3
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vitku liniju istaknula je odabirom hlača visokog struka koje krasi upečatljiva zelena boja, a dodatno ih je istaknula crnom bluzom satenskih detalja i gležnjačama s visokom potpeticom i crvenim potplatom – zaštitnim znakom obuće s potpisom slavnog Christiana Louboutina.

Besprijekorno izdanje na pariškoj premijeri filma, Juliette je upotpunila lagano valovitom frizurom, make-upom kojim je naglasila nježne crte lica i gotovo neprimjetnim dijamantnim naušnicama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Merci Claire ✨

Objavu dijeli Juliette Binoche (@juliettebinoche)

Glumačka postava filma 'High Life' posljednji je put viđena u sklopu 66. izdanja filmskog festivala San Sebastian u Španjolskoj, a na tadašnjoj premijeri filma Juliette Binoche zablistala je u crvenoj haljini visokog ovratnika i dugom kosom svezanom u polurep.

  • +7
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia