top izbor

Zara ima najljepši kupaći kostim sa zmijskim uzorkom, a košta manje od 30 eura

25.07.2024 u 09:15

Bionic
Reading

Iako je ljeto u punom jeku, potraga za idealnim kupaćim kostimom nikada nije gotova. A kada je riječ o kupaćem kostimu koji se jednako uspješno nosi na plaži i oko nje, Zara ima idealan primjerak

Ove sezone animal print ponovno se vratio na modni scenu, najčešće u obliku haljinu i košulja sa zebra i leopard printom. No, upečatljivog životinjskog uzorka ne moramo se odreći kada su u pitanju kupaći kostimi. Naime, Zara je na svoje police uvrstila krojem vrlo jednostavan i bazičan kupaći kostim koji tako dobro izgleda u verziji sa zmijskim uzorkom.

Kao stvoren za duge dane na plaži, kada je čitanje knjige, drijemanje i ispijanje koktela sve što želite raditi, a pri tome i dobro izgledati. Zmijski uzorak na klasičnom jednodijelnom kupaćem kostimu djeluje poput savršenog začina.

  • +2
Zara kupaći kostim Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Badić za plažu, ali i izlaske

Osim toga, ovaj model badića, koji uključuje laskav četvrtasti izrez, široke naramenice te visok izrez predstavlja odličan spoj vladajućih trendova s minimalističkim stilom.

A baš kao što je nosiv na plaži, ovaj se model vrlo lako priklanja nošenju badića kao ljetnog topa te ga bez problema možete kombinirati uz kratke hlačice ili suknju, bilo za dnevni ili večernji izlazak. A ovaj hit komad dolazi i s pristupačnom cijenom koja iznosi 29,95 eura.