ZNA KAKO SE TO RADI

Želite stvoriti iluziju dužih nogu? Jennifer Lopez ima dobitnu formulu

27.10.2024 u 11:26

Bionic
Reading

Latino diva stigla je na AFI Fest, u Los Angelesu, kako bi predstavila tamošnjoj publici film 'Unstoppable', svoj posljednji projekt sa sada već bivšim suprugom Benom Affleckom. Da ništa ne prepušta slučaju pokazala je i svojim najnovijim modnim odabirom

Sve je izgledalo kao stajling osmišljen bez puno truda, no kada je riječ o Jennifer Lopez jedno je sigurno - ona baš ništa ne prepušta slučaju, pa tako ni svoje modne kombinacije koje pomno dogovara sa svojim timom stilista.

Za premijeru svog posljednjeg filma 'Unstoppable', kojeg je radila s bivšim suprugom Benom Affleckom u danima najveće sreće i ljubavi, latino diva odlučila se za chic stajling.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Njezina duga kosa u pramenovima boje karamele ovoga joj je puta slobodno padala preko ramena, a njezinim stajlingom dominirala je oversized jakna u bijeloj boji. Ispod nje bila je ovlaš zakopčana bijela košulja koja je suptilno naglašavala seksi stranu njezinog dekoltea, no ono čime je napravila pun pogodak bile su kratke hlačice boje lososa.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Todd Williamson/JanuaryImages/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Latino diva dobro zna da će kratkim hlačicama visokog struka, koje bi mnogi odjenuli tek za odlazak na plažu ili chilanje u svoja četiri zida, postići najbolji efekt, jer se njima, ali i zahvaljujući cipelama na platformu, stvara iluzija dužih nogu.

Budući da je visoka 164 centimetra, upravo je ovim trikom Jennifer Lopez 'dobila na visini', ali i na 'dužini svojih nogu'. Ovakva kombinacija odlična je za večernje izlaske, ali i ako uistinu želite biti zapamćeni, što Jennifer itekako dobro zna.