UVIJEK DRUGAČIJA

Žena koja zna privući pažnju

19.07.2013 u 09:45

Rihanna novi stajling

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Atraktivnu pjevačicu Rihannu navikli smo vidjeti u raznim izazovnim izdanjima čak i kad nije na sceni. I ovaj put odbacila je suvišne krpice, a kao izgovor joj mogu poslužiti londonske vrućine

Lijepa Rihanna ne samo da je obojila kosu tako da izgleda kao da je posijedjela, već je privlačila pažnju zanimljivim prozirnim hlačicama i majicom. Naime nakon što je svoju novu boju ponosno pokazala obožavateljima na Instagramu, u novom izdanju mogli su je vidjeti i prilikom izlaska iz hotela Dorchester u četvrtak.

Uvijek drugačija Rihanna, osim sijede kose, frizuru je popunila novim ekstenzijama, a prozirni styling i grudnjak koji se nazire začinili su uvijek seksi izgled mlade pjevačice.

Koliko joj se sviđa sijeda kosa, napisala je i ispod fotografije na Instagramu - da je siva nova crna. Inače, u Londonu je Rihanna imala koncert koji, sudeći prema reakcijama obožavatelja, nije prošao baš najbolje.


Nakon što je kasnila sat vremena obožavatelji su je počeli gađati čipsom, a ironično, to je došlo tik nakon njezine izjave.

'Znala sam da ćete biti ludi, ali f…, ovo je iduća razina', rekla im je Rihanna.