Profinjenost i elegancija

Ženstvena i elegantna kolekcija Aleksandre Dojčinović

08.09.2015 u 11:01

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavlja novu kampanju za jesen/zima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Bionic
Reading

Dizajnerica Aleksandre Dojčinović u novoj kolekciji jesen/zima 2015./2016. napravila je odmak od ljetne buntovnice Lei Lou. Nova kolekcija Lei Lou izuzetno je ženstvena i profinjena i donosi dašak prošlih vremena

Kosa pomno spletena u pletenice, diskretan make-up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala.

Profinjenost i elegancija postignuta je ovaj put kombinacijom vune i svile, a zima nikada nije izgledala privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti cijeloj priči daju komadi izrađeni od kašmira.

Navikli smo da se u kolekcijama Aleksandre Dojčinović posebna pažnja posvećuje detaljima, romantičnim volanima, a rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, dok su predimenzionirani gumbi gotovo preuzeli ulogu nakita.

Nove kolekcije Lei Lou uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa nas tako i u ovoj očekuju rukavice, šeširi i novi modeli torbica, koje su opet nešto manjih dimenzija, no i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje.