KRISTALNA KARLIE

Ženstvenom haljinom pomela dame na crvenom tepihu

07.06.2016 u 13:08

  • +45

Dodjela modnih nagrada CFDA

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U moru slavnih uzvanica koje su prisustvovale modnim CFDA nagradama, model Karlie Kloss posebno se istaknula iskoristivši priliku za predstavljanje nove modne suradnje s brendom Swarovski

Svoju dužnost ambasadorice brenda Swarovski, Karlie Kloss u potpunosti je prihvatila pojavivši se na njujorškom crvenom tepihu u štiklama i s nakitom optočenim slavnim kristalima.

U mnoštvu dekoltiranih kreacija koje su malo ostavljale mašti, model Karlie Kloss odlučila je igrati na kartu ženstvenosti koju je postigla odabirom zanimljive bijele haljine dizajnerice Rosie Assoulin

Spomenuta haljina A-kroja stiže sa zanimljivim gornjim dijelom koji je na dekolteu činio oblik mašne, nastavljajući se na stražnji i prednji dio haljine. Bijela tkanina koja je sačinjavala kreaciju, dodatno je naglašena pažljivo postavljenim presijavajućim kamenčićima.

Ženstvenu haljinu kombinirala je s rozim štiklama optočenim Swarovski kristalima. Oduševljenost cipelama Karlie nije skrivala, objavivši kratak video na Instagram profilu. Jedinstveni izgled na crvenom tepihu dodatno je naglašen nemarnom punđom u paru s decentnim make-upom.

running out the door to the #CFDAAwards ??@Swarovski

Video koji objavljuje @karliekloss

Kipić modnih nagrada CFDA, između ostalih, pokupila je Beyonce u kategoriji modne ikone i Marc Jacobs kojem je dodijeljena nagrada najboljeg dizajnera u kategoriji ženske mode.