BEZ GREŠKE

Zna kako privući poglede: Dakota Johnson nosi hit cipele oko kojih se lome koplja

13.03.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Dakota Johnson, mlada glumica koja se proslavila ulogom u filmskoj trilogiji '50 nijansi sive', slaže besprijekorne stajlinge što je pokazala već nebrojeno puta

Zgodna brineta koja je pronašla ljubavnu sreću s Chrisom Martinom, frontmenom britanskog benda Coldplaya, velika je miljenica modnog svijeta, a njezini su outfiti za svaku pohvalu.

Iako prati trendove uvijek svojim modnim kombinacijama daje svoj individualni potpis.

  • +7
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: LESE/Spot /Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Amerikanka, inače kćer poznatog glumačkog para Melanie Griffith i Dona Johnsona, prošetala se Los Angelesom u još jednom stajlingu kojem je teško pronaći grešku.

Dakota je vješto iskombinirala omiljeni modni klasik: bajkersku jaknu s crnim hlačama širih nogavica i crop topom koji je otkrio njezin vitki struk.

Iako su loaferice, odnosno mokasinke dugo vremena bile nepoželjne na modnoj sceni vratile su se redizajnirane i u velikom stilu i novom, modernom ruhu.

Zgodna brineta tako je svoj stajling začinila cool loafericama glomaznih potplata od baršuna s potpisom poznate talijanske kuće Gucci čija je muza već neko vrijeme.

  • +17
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ove efektne cipele odlično su se uklopile u ovaj dnevni look lijepe Dakote koja je svoju kombinaciju podignula velikim sunčanim naočalima i kožnom torbom.

Upravo je obuća s glomaznim potplatima veliki hit ove sezone, a takvi su modeli viđeni u kolekcijama drugih poznatih modnih kuća poput Coacha, Marca Jacobsa, Gucci....