OTKRIVA ANITA DUJIĆ

Znate li kako se manekenke spremaju za izlazak?

17.04.2013 u 09:50

Bionic
Reading

Spremanje za izlazak za Anitu Dujić pravi je mali ritual opuštanja i ugode

Spremanje za izlazak mnogim je ženama stresno jer pokušavaju složiti savršenu odjevnu kombinaciju te odabrati pravu šminku. No kod zgodnih manekenki stvari funkcioniraju potpuno drugačije. Lijepa manekenka Anita Dujić kaže da je u spremanju za izlazak jako sustavna i organizirana.

'Volim taj ritual koji me opušta uz dobru glazbu u pozadini i čašu bijelog vina. Ni u čemu ne volim pritisak pa tako ni u spremanju za izlazak. Kod mene to ne traje dugo jer unaprijed znam što ću odjenuti i kakvu ću šminku nanijeti. To mi je sve prirodno, vjerojatno zbog posla', otkriva Anita za Story.

Iako joj nije važno to da je odjeća na njoj dizajnerska, Anita priznaje da ipak voli primati komplimente na račun modnog izričaja: 'Sve smo mi žene pomalo tašte i volimo primiti kompliment.'

Lijepa manekenka ističe da joj je najvažnije da se u odjeći dobro osjeća te da je ništa ne steže. Kad nema inspiracije, bira uske kožne hlače, bijelu ili traper košulju, cipele s visokom potpeticom i crveni ruž. Smatra, naime, da je ta kombinacija uvijek – dobitna.