DAKOTA U BERLINU

Zvijezda '50 nijansi sive' zavodila smjelim dekolteom

12.02.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Dakota Johnson i njezin kolega iz filma '50 nijansi sive', Jamie Dornan, izazvali su veliko zanimanje na crvenom tepihu Berlin film festivala

Dakota, koja u ekranizaciji hita E. L. James glumi Anastasiju Steele, zablistala je na premijeri filma u zavodljivoj crnoj haljini s impresivnim dekolteom koju potpisuje Dior.

Kći Dona Johnsona i Melanie Griffith kosu je nosila raspuštenu s posvijetljenim ombre pramenovima, a vrlo efektan detalj koji je naglasio njezin seksi izgled bio je upečatljiv crveni ruž. Nova glumačka senzacija styling je upotpunila štiklama i zanimljivim prstenom.

Premda priznaje da prije nije previše vježbala, Dakota je otkrila da je zbog uloge promijenila neke navike i počela zdravije živjeti.

Dok su snimali '50 nijansi sive' u Vancouveru, Dakota je na nagovor redateljice Sam Taylor-Johnson počela piti svježe iscijeđene sokove od povrća i voća koji su joj se jako svidjeli, a kako bi bila u top formi, krenula je u teretanu.

'Sad shvaćam zašto ljudi vježbaju. Poslije toga se osjećate sjajno!', kaže Dakota dodajući da ima super društvo za teretanu, svog dečka Jordana Mastersona

Jamie Dornan, koji u filmu glumi fatalnog Christiana Greya, bio je elegantan u crnom odijelu, a društvo mu je pravila šarmantna supruga Amelia Warner.

Film je režirala Sam Taylor-Johnson (47) prema erotskom bestseleru E. L. James prodanom u 70 milijuna primjeraka diljem svijeta, a neki kritičari filmu, koji ovoga tjedna stiže i u naša kina, zamjeraju to što ima premalo seksa i golotinje.

'Dakota je zbilja odlično utjelovila Anastasiju Steele. Čim sam je upoznala, pomislila sam - 'da, to je prava cura za ulogu'', izjavila je Sam.