MULTITALENTIRANA

Ana Rucner krasi i naslovnicu erotskog romana

12.02.2015 u 10:27

Bionic
Reading

Proslavljena glazbenica Ana Rucner već je više puta pokazala da uvijek voli isprobavati nove stvari i sudjelovati u raznim projektima, a sada je pozirala za naslovnicu erotskog romana

Novoizdani erotski roman s elementima SM-a namijenjen je čitateljima starijim od 18 godina. Kako opisuju u izdavačkoj kući Profil, autorica Annabel Joseph jedna je od najčitanijih američkih autorica povijesnih i suvremenih BDSM ljubavnih romana.

Poznata je po dinamičnim fabulama, provokativnim erotskim scenama te šarmantnim, nekonvencionalnim likovima svjesnima svojih nedostataka.

Na naslovnici njezina novog romana 'Caressina koljena' naša poznata violončelistica Ana Rucner zavodljivo pozira uz violončelo. Nije slučajno to da je Ana na naslovnici romana, jer je u knjizi glavni lik uspješna glazbenica poput nje, čiji osobni asistent postaje mladi muškarac. Ugledna čelistica Caressa Gallo svira čelo otkad zna za sebe i teži savršenstvu, a veza koju razvije s mladićem postane puno dublja od onog što su mislili.